Nieuw grote maten merk Bestseller

Het Deense mode bedrijf Bestseller, bekend van o.a. merken als Jack&Jones, Vero Moda, Only en Vila komt met grote maten merk Junaroseeen nieuw merk op de markt met kleding in plus maten. Het merk met de naam JUNAROSE zal gericht zijn op vrouwen van 20 jaar en ouder met snelle, trendy en perfecte pasvormen voor vrouwen met wat grotere kledingmaten.

De kleding zal de nieuwste mode en trends uitdragen worden verkocht in de maten 42 t/m 54 (UK kledingmaten 14 t/m 28).

Brandmanager van Junarose Ditte Marie Bay legt uit:

We hebben veel onderzoek gedaan in onze doelgroep en veel vragen gesteld over hoe we een perfecte pasvorm kunnen creƫren. Vanwege de maten zullen sommige stijlen uit een andere fabriek komen en andere uitsneden hebben dan reguliere kledingmaten. Sommige jeans moeten sterker zijn, en de productie heeft hiervoor een andere compositie nodig. Een ander belangrijk punt is hoe we de schoonheid van een figuur met rondingen kunnen accentueren.

Junarose zal 8 collecties per jaar ontwerpen. De collecties zullen door heel Europa beschikbaar komen in de voor-herft collecties eind juli 2013. In januari zullen de eerste shoots van de collecties plaatsvinden en zullen de beelden beschikbaar komen op de site van Bestseller.

 

Beoordeel ons!

Posted on: 18 november 2012, by :

1 thought on “Nieuw grote maten merk Bestseller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *