Het voordeel van extra lange T-shirts

Enkele jaren geleden was een T shirt gewoon een T shirt. De lengte was voor iedereen hetzelfde net zoals de halslijn en de mouwen. Gelukkig is er wel één en ander verandert de afgelopen tijd. Zo is het oubollige T shirt zo goed als verdwenen en heeft het plaats gemaakt voor modieuze shirts in verschillende kleuren die mooi aansluiten op het lichaam.

Je kunt kiezen uit een ronde hals en uit een V hals. Er zijn zelfs verschillende V hals T shirts voor mannen te koop. Toch was het nog even wachten op lange shirts.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

T-shirts worden groter, net als de mens

Hoewel de Europese mensen de afgelopen decennia steeds langer werden bleven de T shirts maar dezelfde lengte. Die groeiden helaas niet mee. Gelukkig zijn er nu ook volop T shirts voor lange mensen te koop in diverse kleuren. Het grootste voordeel van deze shirts is dat ze netjes in de broek blijven zitten. Niets is vervelender dan een te kort shirt.

Voordelen lange T-shirts

Minder snel een koude rug krijgen is dan gelijk ook één van de voordelen van een lang T shirt. Ook voor iemand die niet lang is maar een gewone lengte heeft maar vrij smal gebouwd is zijn lange T shirts een uitkomst.

Normaal gesproken moet diegene voor zijn postuur een kleine maat hebben wat tot gevolg heeft dat het shirt te kort wordt. Dus niet alleen lange mensen maar ook kleinere smalle mensen ervaren veel voordelen van het dragen van een langer T shirt.

Meer informatie:

Last updated: donderdag 2 januari 2020

Plaats een reactie